ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ

Το κορυφαίο εκπαιδευτικό γεγονός του φαρμακευτικού κλάδου στην Ελλάδα.

Το Συνέδριο της ΕΕΦΑΜ αποτελεί διαχρονικά  ένα Mοναδικό Συνέδριο, αφού δημιουργείται «απο τους ανθρώπους της Φαρμακευτικής αγοράς για τους ανθρώπους της Φαρμακευτικής αγοράς» με στόχο την Εκπαίδευση και Εξέλιξη τους.

Αποτελεί μια  ευκαιρία να «μάθετε από τους καλύτερους» τις γνώσεις και τις βέλτιστες πρακτικές που θα σας βοηθήσουν να ανταποκρίνεστε στα καθήκοντά σας με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία.

Εστιάζοντας στον ανθρώπινο παράγοντα, στόχος του 13ου Συνεδρίου της Ε.Ε.Φα.Μ  είναι να δείξει το δρόμο για την αντιμετώπιση υφιστάμενων και μελλοντικών προκλήσεων, μέσα από τη συνεργασία και τη βέλτιστη αξιοποίηση της γνώσης και εμπειρίας που αποκτήθηκε  κατά την περίοδο της πανδημίας.

Με άκρως επίκαιρη ατζέντα και κορυφαίους εισηγητές απο την Ελλάδα και το εξωτερικό , το επιστημονικό πρόγραμμα θα απαντήσει σε καίρια ζητήματα αναφορικά με τον ρόλο των ανθρώπων των φαρμακευτικών επιχειρήσεων στη «ΜΕΤΑ-την πανδημία» εποχή.

Αυτό θα σας προσφέρει βαθύτερη κατανόηση του επιχειρηματικού κλίματος και των τάσεων της αγοράς, ώστε να βρίσκεστε στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων και να παραμένετε ευέλικτοι και ανταγωνιστικοί σε ένα συνεχώς  μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Το 13ο Συνέδριο αποτελεί ταυτόχρονα ιδανική ευκαιρία για επαγγελματική διασύνδεση και ενημέρωση σχετικά με νέα business models, καινοτόμα προϊόντα και επιχειρηματικές ευκαιρίες σε παγκόσμιο επίπεδο, ενω η δυνατότητα παρακολούθησης εξ’αποστάσεως και on demand παρακολούθησης, προσφέρει ευελιξία και πρόσβαση στην κορυφαία εκπαιδευτική διοργάνωση για τα στελέχη της φαρμακευτικής αγοράς στην Ελλάδα από όποιο σημείο και εάν βρίσκεστε.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Στελέχη Ενώσεων του Κλάδου της Φαρμακευτικής Βιομηχανίας (ΣΦΕΕ, ΠΕΦ, ΕΦΕΧ)

TO ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Το Συνέδριο Φαρμακευτικού Management πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια και αποτελεί την κορυφαία εκπαιδευτική διοργάνωση για τα στελέχη της φαρμακευτικής αγοράς!
ΣΥΝΕΔΡΟΙ
synedroi
150€
ΜΕΛΗ Ε.Ε.Φα.Μ.
meli-eefam
120€
ΦΟΙΤΗΤΕΣ
foitites
ΔΩΡΕΑΝ

* Για τους συναδέλφους που βρίσκονται εκτός αγοράς εργασίας, η εγγραφή στο Συνέδριο είναι ΔΩΡΕΑΝ